Opening Burgerwindpark De Spinder gaat niet door

  • Bericht reacties:0 Reacties

Wij hebben afgelopen weken de ontwikkelingen rondom het coronavirus -en dan vooral in onze prachtige provincie Brabant- nauwgezet gevolgd. Weliswaar staan onze festiviteiten gepland in april maar het bestuur van Burgerwindpark De Spinder heeft zojuist toch besloten om de festiviteiten te verschuiven naar een ander moment in het jaar. De gezondheid van ons allemaal is voor nu het belangrijkste! We hebben momenteel nog geen alternatieve datum maar wachten eerst de ontwikkelingen af rondom het coronavirus.

Wij hopen uiteraard snel een nieuwe datum bekend te kunnen maken. Wij gaan ervan uit dat iedereen begrip heeft voor deze beslissing.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Burgerwindpark De Spinder

Geef een reactie