Website in ontwikkeling

  • Bericht reacties:0 Reacties

De oplettende bezoeker aan onze website heeft ongetwijfeld gezien dat deze geheel vernieuwd is. En dit is geen half werk geweest, van fundering tot de nok van het dak is alles ‘gesloopt’ en weer helemaal fris opgebouwd.

Nu we gesetteld zijn, de verf droog is, kunnen we aan de slag om het huis gezellig en eigen te maken. Daarmee zijn we op de achtergrond drukdoende. Verhuisdoos na verhuisdoos maken we open en we bekijken of het nog in het interieur past.

Drie items die zeker gaan terugkomen op deze website:

  • Een speciaal gedeelte exclusief voor leden van de coöperatie
  • De vloerverwarmingspompschakelaarcalculator, al was het alleen al voor de naam.
  • De CV-inregelmodule voor leden met de laser-thermometers

Fonkelnieuw op de website zal ‘Blaakhelder’ zijn maar hierover vertellen wij in de herfst meer. Alles komt in fases beschikbaar, uiteraard houden we iedereen op de hoogte via deze website, Facebook en de nieuwsbrieven. Nog een ogenblaakje geduld …

Geef een reactie