Algemene Ledenvergadering verplaatst

  • Bericht reacties:0 Reacties

De Algemene Ledenvergadering ging helaas in het voorjaar niet door vanwege corona. We hebben een nieuwe datum gepland voor woensdag 21 oktober. Alle leden van de energiecoöperatie ontvangen binnenkort een persoonlijke uitnodiging. Wethouder Oscar Dusschoten zal als spreker optreden en leden kunnen meedenken over de REKS. En verder staat op de agenda onder andere: de jaarplannen, stand van zaken Burgerwindpark De Spinder en een bestuursverkiezing voor een nieuwe penningmeester. Nog geen lid en toch graag meepraten? Een lidmaatschap is heel eenvoudig te regelen via onze website www.energiedeblaak.nl.

Deze avond vindt plaats bij De Commanderie in Tilburg en duurt van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur.

In verband met de corona maatregelen zien wij ons genoodzaakt de ALV volledig online te organiseren. Het bestuur zal spoedig een nieuwe datum plannen.

Geef een reactie