Volg het energiecafé 30 september live via internet

  • Bericht reacties:0 Reacties

Woensdagavond 30 september organiseert de werkgroep Transitie weer een energiecafé met als thema ‘Warmtetransitie: groen gas voor De Blaak de beste optie?’

Dit energiecafé wordt in samenwerking met De Commanderie in Tilburg geheel volgens de corona adviezen georganiseerd, mede daarom beperken we op voorhand het aantal aanwezigen tot 50 personen. We begrijpen heel goed dat sommige geïnteresseerden vanwege de opleving van het coronavirus nu liever niet naar deze bijeenkomst willen komen.

Om onze wijkbewoners toch zoveel mogelijk te betrekken bij het boeiende thema van de toekomstige warmtevoorziening in De Blaak hebben we besloten om de hele bijeenkomst te live-streamen. Dit houdt in dat u het evenement thuis via internet live kunt volgen en zelfs vragen kunt stellen via de chatfunctie.

Registreer hier uw aanwezigheid fysiek of online. Iedereen die zich heeft aangemeld voor deze bijeenkomst krijgt 24 uur voor aanvang een e-mail met daarin een korte gezondheidscheck of een link om de livestream te bekijken via youtube.

Geef een reactie