Geannuleerd! Energie Café 22 november 2021

Energie café tot nader order geannuleerd!

Met de oplopende Corona besmettingen en ziekenhuis opnames vinden wij als Energie Coöperatie het niet verantwoord om ons Energie café van maandag 22 november door te laten gaan. /tevens is het sportcafé de komende weken ’s avonds gesloten door de opgelegde Corona maatregelen van 12 november.

Geen gas over de balk smijten

Maandag  22 november vanaf 20:00 in het Sportcafé De Blaak

Een strategie hoe om te gaan met de hoge gasprijzen. De gasprijzen vliegen de pan uit en het wordt nu wel heel aantrekkelijk om ook op korte termijn minder gas te gaan gebruiken. Marco Bijkerk, ja die van de presentatie over de hybride warmtepomp op ons vorige energie café, zal ons aan de hand meenemen in de tocht naar minder gasverbruik. Hij zal meerdere strategieën de revue laten passeren zodat iedereen zijn eigen keus kan bepalen.