• Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Categorieën
  Categorieën Toont een lijst met categorieën van dit bericht.
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die in de blog gebruikt zijn.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier

Collectief spouwmuurisolatie

Geplaatst door op in Isolatie
 • Fontgrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 2737
 • 2 reacties

Energie de Blaak is in samenwerking met de Isolatiespecialist.nl gestart met een nieuwe collectieve actie: Spouwmuur- en vloerisolatie. Met spouwmuurisolatie kunt u besparen op uw energierekening en uw wooncomfort verbeteren.

Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt. Bij een nieuwbouwwoning wordt de isolatie tijdens de bouw aangebracht. Bij oudere huizen is de spouwmuur vaak ongeïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep aan uw woning. Het is dan ook niet van belang dat u aanpassingen aan uw woning doet alvorens er geïsoleerd kan worden. Bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan-, of beter gezegd het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Vervolgens wordt dit materiaal via vulgaten in de muur gespoten. Deze vulgaten zijn meestal niet groter dan de voeg en worden na het isoleren weer netjes weggewerkt.Je kunt op mindergas.nl overigens heel mooi volgen wat er met je gasverbruik gebeurt. Natuurlijk kun je thuis je meter aflezen en zie je het ook, maar dan weet je niet of een besparing het gevolg is van een zachte winter of van je isolatie of van een mix. Mindergas.nl vergelijkt je gebruik met je vorige gebruik per graaddag. Dus als het kouder is, is het logisch dat je verbruik stijgt; is het zacht, dan moet je minder gas hebben verbruikt, nog afgezien van welke isolatie dan ook.

U kunt uw interesse in onze collectieve actie spouwmuurisolatie kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen. 


Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
Ik ben geinteresseerd in een vrijblijvende offerte spouwmuurisolatie.*
Vul het getoonde woord in:

Samenwvoorstel-isospec_de-Blaakdef.pdf

 

Laatst aangepast op
0

Reacties

 • Gast
  Hans Jager donderdag, 02 February 2017

  Beste heer/mevrouw Trommelen,

  Het antwoord op uw vraag kan positief of negatief zijn afhankelijk van uw situatie. Spouwbreedte en eventuele vervuiling van de spouw zijn bepalend. Om een antwoord te krijgen op uw vraag kunt u vrijblijvend een inspectie aanvragen via onze website. een werknemer van de isolatiespecialist boort een aantal gaatjes in uw muur en inspecteert met een endoscoop de spouw. Op basis van de conditie van de spouw brengen zij al of niet een vrijblijvende offerte uit.

 • Gast
  W.Trommelen woensdag, 01 February 2017

  Beste hr/mevr,

  Graag wil ik U een vraag stellen betreffende dit onderwerp.

  Mijn huis is gebouwd in 1979-1980 en de spouwmuur isolatie is glas of steenwol van
  4 cm dik zonder een damplaag erop, kan hier wat aangedaan worden om een betere isolatiewaarde te krijgen b.v. Door middel van inspuitingen via boorgaten in gevel.

  Alvast hartelijk dank voor U reactie.

  M.v.gr.
  W.Trommelen

Laat uw reactie achter

Gast
Gast zaterdag, 23 June 2018