Word lid

Als energie coöperatie maar ook als medebewoners van de wijk De Blaak willen wij graag actief bijdragen aan een duurzame en fijne wijk voor ons allemaal. Door lid te worden, ondersteun je ons werk als vrijwilligers bij het bevorderen van een duurzame energiehuishouding en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de energietransitie.

Elk lid binnen de coöperatie vertegenwoordigt één stem en kan zo mede de koers van de coöperatie bepalen. Leden kunnen ook met voorrang participeren in projecten op het vlak van collectieve opwekking.

Voor gemeente Tilburg zijn wij een belangrijke gesprekspartner voor de energietransitie in onze wijk. Hoe meer leden wij vertegenwoordigen, hoe groter onze gezamenlijke stem.

Je kunt ondersteunend lid worden of als actief lid deelnemen aan één van de 3 werkgroepen. Wij vinden het altijd prettig om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te verwelkomen. Gezien de afspiegeling van de wijk zijn we zeker nog op zoek naar jonge Blaakbewoners. Interesse?

Kosten lidmaatschap

€ 10 per jaar (vrijgesteld van BTW)

Wil je meer weten over een lidmaatschap of wil je als actief lid deelnemen aan één van de werkgroepen, neem dan contact met ons op via secretariaat@energiedeblaak.nl. Om lid te worden kun je ook dit aanmeldformulier invullen. Daarna ontvang je van ons een bevestiging van je lidmaatschap en een betaalverzoek voor de contributie van € 10.

Lees in onze Privacyverklaring hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens.