Nieuwe website live

  • Bericht reacties:0 Reacties

Het is zover: onze nieuwe website is live! We zijn als bestuur heel blij dat we iedereen op onze vernieuwde website mogen en kunnen ontvangen. Het heeft even geduurd voordat we de website hebben kunnen vernieuwen. Maar met de hulp van Deksel & Com is het gelukt.

Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Daarom nodigen we je graag uit een kijkje te nemen. De nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Zoals je kunt zien is de gehele ‘look en feel’ van de site veranderd. De website is overzichtelijk en goed leesbaar. Een website bouwen kost veel tijd en geld welke we als coöperatie niet zomaar voor het oprapen hebben. Het is gelukt met de subsidie die is ontvangen van de Europese Unie, Provincie Noord-Brabant en gemeente Tilburg binnen het project SMILE, met dank aan alle partijen. We hopen met deze website iedereen te enthousiasmeren om samen te zorgen voor een fijne en duurzame wijk De Blaak.

We zijn nu live en achter de schermen wordt er nog druk verder gewerkt aan het uitbreiden van de website. Komende tijd hopen we dan ook de site verder te optimaliseren. Wij zijn ons ervan bewust dat de site misschien nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs. Mailen kan naar info@energiedeblaak.nl.

Van harte welkom!
Ruud Zuer, voorzitter Energie Coöperatie De Blaak UA

Geef een reactie