Nieuwe secretaris: Arno van Raak

Arno van Raak is mijn naam. Ik ben de beoogde opvolger van Hans Jager als secretaris in het bestuur van de Energiecoöperatie De Blaak. Sinds maart 2021 woon ik in de Blaak. In dat jaar werd ik lid van de Energiecoöperatie en kort daarna van de klankbordgroep die door het bestuur is ingesteld. De klankbordgroep denkt met het bestuur mee over de plannen en het beleid van de coöperatie en inspireert het bestuur met nieuwe ideeën. Ik ben weduwnaar, vader en grootvader en heb als Universitair Hoofddocent aan de Universiteit Maastricht gewerkt. Ik heb onderwijs gegeven en onderzoek gedaan op het gebied van organisaties en netwerken in de zorg. Tijdens de Algemene Ledenvergadering in 2024 zal ik worden voorgedragen om secretaris te worden. Op voorhand dank ik Hans Jager voor al zijn goede werken als secretaris. Ik hoop dat ik als secretaris kan bijdragen aan verstandige plannen voor de toekomst van de Blaak op het gebied van verwarming en gebruik van energie. Dat zijn belangrijke zaken waarmee iedere bewoner van de Blaak, niemand uitgezonderd, te maken krijgt. Ik ontmoet u graag tijdens de bijeenkomsten van de Energiecoöperatie. Tot dan!