Energiecafé 30 september

  • Bericht reacties:0 Reacties

Woensdagavond 30 september organiseert de werkgroep Transitie weer een energiecafé met als thema ‘Warmtetransitie: groen gas voor De Blaak de beste optie?’

Gemeente Tilburg werkt momenteel per wijk plannen uit om aardgas zoveel mogelijk te vervangen door een duurzame energiedrager. Een aantal vervanging scenario’s zijn al bestudeerd. Op aandringen van onze coöperatie is nu ook een rapport opgesteld over de inzet van groen gas. Tijdens dit energiecafé presenteert de opsteller van het rapport de resultaten. Wij hebben als energie coöperatie een voorlopige voorkeur voor een scenario en willen graag hierover in gesprek met onze mede wijkbewoners.

Wij willen iedereen, samen met de gemeente en de opsteller van het rapport, zo compleet mogelijk informeren over de bevindingen en uitkomsten van dit rapport. Tijdens deze avond is er dan ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen en discussie. Wij horen ieders mening en commentaar graag.

Locatie: De Commanderie, Rielseweg 861, 5032 SB Tilburg
Tijdstip: Ontvangst vanaf 19.00 uur. Energiecafé: 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur

In verband met de corona maatregelen is aanmelding noodzakelijk.

Geef een reactie