10, 11 & 12 juni Infobeurs Huis & Energie

JE WILT JE HUIS VERDUURZAMEN… MAAR HOE? KOM NAAR HUIS & ENERGIE

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni vind je alle antwoorden op Huis & Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Op de grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen ervaar je zelf alle mogelijke oplossingen, van de meest comfortabele warmtepompen tot de prachtigste zonnepanelen.
Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto. Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten, onmisbare workshops en de heerlijkste biologische hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Huis & Energie richt zich op de volgende 8 sectoren:
• Zonne-energie
• Duurzaam verwarmen
• Slimme verlichting
• Woningisolatie
• Ventileren & koelen
• Elektrisch vervoer
• Financiën & subsidies
• Duurzaam wonen

Openingstijden:
Vrijdag 10 juni: 10:00 – 18:00
Zaterdag 11 juni: 10:00 – 18:00
Zondag 12 juni: 10:00 – 17:00

Locatie:
Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch

Meer informatie:
www.huisenenergie.nl