Op herhaling Energiecafé Hybride warmtepomp op 11 juli 2022

Energiecafé maandag 11 juli!

Helaas is de herhaling van het energiecafé van maandag 27 juni in laatste instantie afgeblazen  moeten worden wegens ziekte van een van de sprekers. Maar gelukkig hebben we snel een nieuwe datum  kunnen vastleggen.  Niet in de gebruikelijke locatie het sportcafé de Blaak dat wegens verbouwingswerkzaamheden gesloten is vanaf 1 juli maar in basisschool de Borne, Grebbe 40, gaat het energiecafé nu plaats vinden. Wij zijn de Borne zeer erkentelijk dat ze met ons mee heeft willen denken.
Het programma van die avond blijft hetzelfde.

Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open en het programma begint om 20.00 uur. Gezien de grote belangstelling voor het onderwerp verzoeken wij u zich opnieuw op te geven via ons mailadres info@energiedeblaak.nl. Mocht u met meerdere personen komen gelieve dit bij de inschrijving te vermelden

 Gezien de beperkte zaalruimte geldt bij inschrijving dat we op volgorde van binnenkomst van uw mail eventueel zullen moeten selecteren. Nadat u zich hebt opgegeven krijgt u een bevestiging dat we een plaats voor u gereserveerd hebben.

INSCHRIJVING IS VERPLICHT EN DE INSCHRIJVING SLUIT OP ZATERDAG 9 JULI 12.00 UUR!!

Programma:
– 19:30 uur: Inloop en registratie
– 20:00 uur: Start programma

1. Belang van een goed energieadvies.
2. Presentatie “de plaats van de warmtepomp in de energietransitie”, Marco Bijkerk,
energie- en duurzaamheidsdeskundige.
3. Korte pauze
4. Financieringsmogelijkheden duurzaamheidsmaatregelen, Jonne Besslink,
beleidsadviseur Gemeente Tilburg.
5. Ervaringen van een wijkbewoner met een warmtepomp, Ko Schaaders.
– 22:30 uur: Sluiting rond