Energiecafé hybride warmtepomp: groot succes!!!

Energiecafé hybride warmtepomp: groot succes!!!

In mei, juni en september was er veel belangstelling voor het energiecafé over de – hybride  – warmtepomp. Na een inleiding over de klimaatproblematiek in het algemeen en de oplossingsrichtingen in het bijzonder ging het laatste deel over wat huizenbitters kunnen bijdragen aan de energieproblematiek en hoe zij de gestegen energiekosten deels kunnen oplossen door te kiezen voor een hybride systeem om hun huizen te verwarmen.


Met name dat deel van de presentatie dat rekenvoorbeelden bevatte hoe de aanschaf van een hybride systeem  onder bepaalde aannames voor verschillende typen huizen uitwerkt op de energiekosten, mocht zich in de nodige belangstelling verheugen. Zoals beloofd zouden deze tabellen nog worden gepubliceerd.  Het complete gedeelte van de presentatie dat over hybride warmtepompen gaat, vindt U in de link hieronder:

https://energiedeblaak.nl/wp-content/uploads/2022/11/Presentaties-Energiecafe-Hybride-warmtepomp.pdf