Warmtescanavond 11 april in de Borne

Presentatie warmtescanavond

Op een weer druk bezochte avond is een presentatie gehouden over hoe het rapport met de warmtescan gelezen moet worden. Deze presentatie staat nu, zoals aangekondigd, op onze website om deze nog eens rustig te kunnen nalezen . Na de presentatie was er gelegenheid om aan de energieadviseurs van de Tilburgse EC’s  nog vragen te stellen over het rapport. Ook hier werd druk gebruikt van gemaakt.  De gesprekken met de energieadviseurs hebben bovendien nog geleid tot een groot aantal aanvraag voor een energieadvies waarbij met een bezoek aan huis meer op de individuele situatie van huizenbezitters kan worden ingegaan. Hiervoor geldt overigens nog steeds het voordelige tarief  van euro 25. Zie www.duurzamertilburg.nl
Voor wie 11 april er niet bij kon zijn. Donderdag 11 mei is er van 19.30 tot 20.30 uur  nog een online informatiebijeenkomst waar u zich nog voor kunt aanmelden via : www.hoom.nl/informatieavond

Heeft u nog vragen?
Een uitgebreide uitlegvideo over het warmtescanrapport, meer informatie en veel gestelde vragen en antwoorden vindt u op www.heatpulse.nl/tilburg. Kunt u het antwoord op uw vraag niet terugvinden? Dan kunt u per e-mail contact opnemen met Heatpulse via warm@sobolt.com of telefonisch via 010 – 318 00 51.